Joris Wijsmuller en acteur Joris Beulink in Kalhuis

Op 23 Januari start het Project ‘Gasvrij Scheveningen’. Denk mee over duurzaam en gasvrij wonen in Scheveningen! Iedereen is welkomom te kijken, brainstormen, delen en onderzoeken wat er allemaal mogelijk is om Scheveningen gasvrij te maken. Vanaf 19:00 open inloop in het Kalhuis badhuisstraat 177.

Wij presenteren de eerste filmpjes over Scheveningers die nu al bezig zijn om minder energie te gebruiken zoals rondom isolatie, ledverlichting, zonnepanelen, groene daken, nieuw type cv-ketels, warmtepompen, warme truien, tochtvrije brievenbussen enz.

Wethouder duurzaamheid Joris Wijsmuller heeft toegezegd om aanwezig te zijn bij de start van het project Gasvrij Scheveningen. De avond wordt begeleid door Joris Beulink, acteur en presentator.

Wij, Gasvrij Scheveningen, zijn ook met ondernemers en andere partijen in Scheveningen en Den Haag in gesprek over hun bijdrage in de oplossingen voor een Gasvrij Scheveningen.

Op 23 januari zijn naast diverse ondernemers en voorlichtingsmateriaal bijvoorbeeld de klussendienst van Welzijn Scheveningen aanwezig maar ook Solar Engineers met zonnepanelen en verhaal over de 2 buurtacties in Den Haag met Groene Regentes en DuurSaam Benoordenhout.

Gasvrij Scheveningen wil een groeiend netwerk van Scheveningers en derden zijn die nieuwe kansen, financieringsmogelijkheden en producten benut op weg naar een Duurzame Toekomst. Tijdens de inloop kunt u zich aanmelden voor de netwerkgroep Gasvrij Scheveningen.

We zien je dinsdag 23 Januari om 19:00 in het Kalhuis! Koffie en thee staan klaar!

Blijft op de hoogte van het evenement via onze Facebookpagina.