Stichting Wijkoverleg Scheveningen-Dorp, zet zich met bewoners en diensten van de Gemeente Den Haag in voor de leefbaarheid op Scheveningen-Dorp. Het Wijkoverleg Scheveningen-Dorp vergadert 1 x per maand elke laatste woensdag van de maand, bewoners of andere betrokkenen zijn van harte welkom.

 

 

 

Duurzaam Den Haag (DDH) is een onafhankelijke stichting. DDH heeft als missie het aanwakkeren van initiatieven van bewoners en ondernemers om Den Haag duurzamer te maken.

 

 

De werkgroep Duurzame Haagse Warmte bestaat uit burgerinitiatieven rondom de toekomst van de warmtevoorziening in de stad. De aanloop naar een stadsbreed Energie Akkoord en de Gemeenteraadsverkiezing in maart 2018 vormen de aanleiding voor het manifest.

 

 

De gemeente wil het goede voorbeeld geven op het gebied van duurzaamheid. Dat doet zij door bijvoorbeeld duurzaam in te kopen en door gemeentelijke gebouwen energiezuinig te maken. De gemeente stimuleert ook duurzame initiatieven en zorgt ervoor dat deze initiatieven de ruimte krijgen in de stad.

Zo ondersteunt de gemeente duurzame wijkinitiatieven, waarbij wijkbewoners samen werken aan de verduurzaming van woning en wijk.

 

De Huiskamer van Scheveningen, zo ervaren veel Scheveningers, jong en oud, de bibliotheek en daar zijn ze trots op! Er is hier altijd wel wat leuks te beleven, iets moois te vinden en iets nieuws te leren. Bijvoorbeeld over duurzaam Scheveningen.

 

Verder werken wij samen met inwoners, ondernemers, scholen en klussendiensten.

 

 

One thought on “Gasvrij Scheveningen werkt samen met:

  • januari 4, 2018 om 9:09 am
    Permalink

    Mooie warme start van een nieuw jaar…. tot 23 januari om 19.00 in het Kalhuis .

Reacties zijn gesloten.