Welzijn Scheveningen, het Wijk Overleg Scheveningen-Dorp betrekken graag alle bewoners en ondernemers bij de kansen, ideeën en de mogelijkheden om Scheveningen groener, leefbaarder en gezonder te maken. Maar hoe krijgen we Scheveningen volledig van het aardgas af en werken wij aan een duurzame toekomst?

Op dinsdagavond 21 mei a.s. vanaf 19.00 uur, bent u van harte welkom op de product informatieavond van Gasvrij Scheveningen over Energiecoaches, Waterzijdig inregelen van cv-installaties en Infrarood verwarming.

Energiecoaches van Gasvrij Scheveningen

Een aantal bewoners van Scheveningen heeft de training van coöp. HOOM tot energiecoach gevolgd. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek, hieraan zijn geen kosten verbonden, ook hebben de coaches geen enkele binding met bedrijven. Vanavond stellen zij zich aan u voor.

Waterzijdig inregelen van cv-installaties

Michael van der Pijl van Kalisvaart Technisch Beheer en Ed Ytsma van Heimeier komen uitleg geven over waterzijdig inregelen van uw cv-installatie. Door gebruik te maken van Heimeier thermostatische radiator afsluitingen kunt u de temperatuur in de woning perfect regelen en kan er energie worden bespaard.

Redwell infrarood verwarming

Joris Salvini van Redwellstudio Nederland laat u kennis maken met de producten van Redwell infrarood. Gezonde warmte en een innovatief design, Redwell combineert het aangename met het stijlvolle. De hoogste kwaliteit met een eenvoudige werking. Zorgvuldig geproduceerd in Oostenrijk.

Gasvrij Scheveningen wil een groeiend netwerk van Scheveningers en derden zijn die nieuwe kansen, financieringsmogelijkheden en producten benut op weg naar een Duurzame Toekomst. Tijdens de inloop kunt u zich aanmelden voor de netwerkgroep Gasvrij Scheveningen.

Dinsdag 21 mei 2019 inloop vanaf 19.00.       Aanvang 19.30, zaal WOS 1eetage   Badhuisstraat 175